Welkom

Quilts met een verhaal
Kijk ook op mijn site www.sandraskeus.nl

maandag 8 oktober 2012

Quiltrondvaart

Afgelopen zaterdag (6 oktober) hadden we met z'n zessen een quiltrondvaart geboekt bij Quiltatelier 'Vlijtig Liesje'.
Al vroeg gingen we op pad. Eerst kwamen Rina en Jannie naar mij, samen gingen we de andere Jannie ophalen en we reden zonder omweg naar Oud-Zuilen waar de boot op ons lag te wachten.
Bij de boot gekomen zochten we gelijk een leuk plekje. Dari en Gea arriveerden ook al snel. En natuurlijk eerst even bijkletsen...we hadden elkaar al een poosje niet gezien...ahum..
De boot vertrok om 11 uur en onder het genot van een kopje koffie en een heerlijk gebakje begon de reis. Het regende nogal maar dat mocht de pret niet drukken.
Hanneke kwam met materiaal boven zodat we lekker aan de gang konden. Het workshopje was een liniaaltje wat je op kon vullen met een klein werkje in paper piecing. Helemaal geweldig!!
Om half een stond er een lunch klaar en konden we met een bordje langs al die heerlijkheden. Het was heel goed verzorgd!
Het weer begon mee te werken en we konden meer naar buiten kijken. We kwamen langs al die oude 'buitens' en met inmiddels een zonnetje was het heerlijk om even op het dek te zitten en te genieten!
's Middags was er een show en tell. In 2 keer omdat er zowel onder als boven dames zaten. Wat een mooie quilts werden er geshowd. Het oh en ah was niet van de lucht...!
Nog even langs het winkeltje van Hanneke in het vooronder, een laatste hand leggen aan het werkje en tja toen zat het er weer op.
Het was allemaal heel goed verzorgd!
Echt een aanrader voor wie deze bootreis nog niet mee heeft gemaakt..
Hartelijke groet,
Sandra

2 opmerkingen:

  1. Vorig jaar mocht ik ook met twee vriedinnen deze rondvaart beleven, ik heb er nog goede herinneringen aan, zo gezellig met een groep dames op de boot en een workshop, show and tell, de dag was zo om!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk idee, op een boot een gezellige quiltdag, lijkt me wel wat........gr.Conny

    BeantwoordenVerwijderen

Alvast bedankt voor je reactie.....