Welkom

Quilts met een verhaal
Kijk ook op mijn site www.sandraskeus.nl

donderdag 8 september 2011

Swap!!

Wie doet er mee aan een swap van tasjes met een winter/kerst tafereeltje erop? Tasjes vind iedereen wel leuk en je kunt ze eigenlijk altijd wel gebruiken om iets in te stoppen, al was het maar een paar quiltspulletjes voor een volgend project.
Het is de bedoeling dat je een eenvoudig tasje maakt, met een winter of kerst tafereeltje erop. Afhankelijk van de voorkeur. Dit kan applicatie zijn maar misschien ook foundation piecing of uit de vrije hand. Het mag met een rits of klitteband, een lintje of een knoopje sluiten. Wat je het makkelijkst vind. De grootte van het tasje moet ongeveer tussen de 15 à 20 x 15 à 20 cm zijn. Het tasje moet worden gemaakt van katoenen stof en uiteraard gequilt. Dat geeft het tasje iets meer stevigheid. Je mag uiteraard het tasje versieren met kraaltjes, garen, band en wat je nog meer leuk vindt.
De swap gaat door als er meer dan 15 mensen zich hebben opgegeven. De swap is deze keer alleen voor  Nederlandse en Belgische quiltsters.
Ik hou op mijn blog bij hoeveel mensen zich al op hebben gegeven. Dus wil je mee doen, geef je dan op door een email te sturen naar sandraskeus@planet.nl
Na 1 oktober krijg je dan een berichtje of de swap doorgaat. Daarna geef je je adresgegevens door en wat je voorkeur is voor kleur en of je een echt kersttasje wilt of een wintertasje (geen kerst)
Voor 10 oktober krijg je dan de naam van je ruilmaatje gemailt en kan de voorbereiding voor de swap beginnen!
In week 46, 14 t/m 18 november stuur je je tasje op en wacht je op de reactie!
Als je nu nog geen zin hebt om mee te doen!? 
Groet, Sandra

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Alvast bedankt voor je reactie.....