Welkom

Quilts met een verhaal
Kijk ook op mijn site www.sandraskeus.nl

dinsdag 3 mei 2011

De voorbereiding

Gisteren al om 9 uur naar de boerderij gereden om de tenten op te bouwen voor de tentoonstelling van vandaag. Dat was een hele klus. Maar met vele handen gaat het snel en voor de middag waren we de tenten al aan het inrichten. Wel nog een heel gepuzzel welke quilts waar moesten komen. Tenten lopen in een punt en hoe los je dat dan op met de rechthoekige lappen? Maar het is gelukt en naar ons inziens een leuke tentoonstelling geworden. Ook in de brocante tent werd hard gewerkt om alles netjes in te richten. Nu maar hopen dat er heel veel bezoekers komen. De weersvoorspelling is dat het niet gaat regenen dus dat is dan weer wel een pluspunt.We wachten het nu maar af....

3 opmerkingen:

 1. Sandra, wat ziet dat er gezellig uit!
  Ik hoop vanmiddag met een stel vriendinnen bij je op bezoek te komen, misschien treffen we elkaar?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En genoten hebben we! Wat was het gezellig en mooi, ook het weer zat mee. Uit de zon een beetje fris maar in de zon....heerlijk.

  In de eerste tent zijn we het langst geweest, zoveel moois was daar te zien en vooral dat ene quilt met allemaal mooie kraaltjes, knoopjes, lintjes e.d. (Leannes house)
  En...wat ontzettend leuk om je daar te mogen onmoeten, we hebben ons de hele middag goed vermaakt, ik denk dat je ons nog weleens weer kunt verwachten ;-))))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om je nu eens in levende lijve te ontmoeten. Ik ben blij dat jullie een leuke middag hebben gehad en misschien begin je nu ook gauw aan leannes house. Je hebt een leuk voorbeeld.
  Ik hoop je gauw weer eens te ontmoeten. Misschien in Veldhoven vrijdag?

  BeantwoordenVerwijderen

Alvast bedankt voor je reactie.....